Over ons

Keerpunt74 staat voor een positieve levenshouding waarbij keuzevrijheid, eigen verantwoordelijkheid en respect voor elkaar centraal staan. Wij komen op en zetten ons in voor de belangen van onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke groeperingen.

Keerpunt74 is een onafhankelijke, plaatselijke politieke partij. Door middel van haar grote ledenaantal is er een zeer brede politieke vertegenwoordiging, zonder verplichting naar of aan landelijke partijen en partijprogramma’s.  Keerpunt74 heeft een “eigen” programma door inwoners en voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg.                   

Keerpunt74 staat midden in de plaatselijke samenleving en dichtbij onze eigen inwoners. Met deze onafhankelijke positie kunnen wij beter gericht maatwerk leveren voor onze mooie, veelzijdige gemeente Geertruidenberg. Wij staan voor een gelijkwaardige behandeling van alle inwoners waarbij niemand aan de zijlijn komt te staan en een gelijkwaardige behandeling van alle 3 de unieke kernen.

Onze plaatselijke politieke partij staat voor een sociaal, duurzaam en doelmatig beleid en voor een transparante wijze van besturen. Een gemeente die dichtbij de mensen staat en aanspreekbaar is, zonder een afspraak te hoeven maken.