Op nummer vijf van de Keerpunt74-kieslijst vinden we Jeffrey Aerts. Jeffrey heeft zijn eerste periode als raadslid er bijna opzitten. Hij heeft dat als een uitstekende leerperiode mogen ervaren. Als je als onervaren raadslid aantreedt is het wel even zoeken hoe een gemeentebestuur functioneert. Hij zegt zijn draai te hebben gevonden, de nodige inzichten en kennis in de afgelopen vier jaar te hebben opgedaan. Voor de volgende raadsperiode zal hij zeker beter beslagen ten ijs komen. Naast zijn werk als coördinator van het Service Center Breda hoopt hij ook de komende periode de belangen van onze inwoners te mogen behartigen.

Jeffrey heeft als oppersauwelaar zich natuurlijk heel veel verdiept in wat er in zijn gemeente afspeelde. Daardoor is hij steeds meer betrokken geraakt en toen hem gevraagd werd om aan te sluiten bij Keerpunt74, had hij in tweede instantie het idee dat hij met zijn kennis een meerwaarde kan zijn. Hij volgde de politiek op een afstand, maar met zijn partijlidmaatschap heeft hij nog meer over Geertruidenberg gehoord. Jeffret: “Het is wel belangrijk dat je in de gemeenschap integreert. Dat kan bij verenigingen maar ook op een terras of in de kroeg. Dit zijn de plekken waar over het reilen en zeilen van de gemeente gesproken wordt.” Het is belangrijk om mee te kunnen praten over de problemen die er zoal spelen.

Jeffrey is van mening dat het gemeentebestuur nog meer transparanter kan zijn. Geen achterkamertjespolitiek of onnodig geheimhouding op documenten leggen. De komende periode ziet hij recreatie en sport (de binnen- en buitensport) als onderwerpen die aangepakt moeten worden. Hierbij zal hij strijden voor alle drie de kernen van onze gemeente. Hij is al 43 jaar lid van Right-Oh en heeft zijn sporen meer dan verdiend in het carnavalsleven. Als organisator van het Leutenteutenbal en als lid van Vriendenclub Radeloos, staat Jeffrey altijd paraat om diverse activiteiten te organiseren voor zijn vrienden rondom carnaval. Jeffrey staat graag midden in onze samenleving. Graag wil hij meebouewen aan een beter gemeentebestuur waar mensen op een prettige manier met elkaar kunnen omgaan. Stem op nummer 5! Stem op Jeffrey Aerts!

Jeffrey Aerts

Lijstnummer: 5