Rens Gamers is nieuw op de lijst van Keerpunt74. Ook hij is geboren en getogen in Raamsdonksveer.
In eerste instantie twijfelde hij of hij lid van een landelijke of van een plaatselijke partij zou worden. De doorslag om lid van Keerpunt74 te worden, was het gegeven dat een plaatselijke partij onafhankelijk van de landelijke partijlijnen, een eigen standpunt en positie kan bepalen. Dat vindt hij in de gemeentepolitiek een belangrijke voorwaarde.
Rens Gamers is op financieel gebied als registeraccountant afgestudeerd en werkt inmiddels als bedrijfsadviseur bij Hoek & Blok in Sliedrecht.
Hij vindt het jammer dat er onder jongeren zo weinig aandacht en interesse is voor met name de gemeentelijke politiek. Hij zal zich dan ook gaan richten op deze doelgroep. Omdat er nog zoveel gedaan moet worden voor de jeugd, wil hij hiervoor een grote inbreng leveren.
Met Rens Gamers heeft Keerpunt74 een persoon op de lijst staan die ondernemend, betrouwbaar, analytisch, rationeel en sociaal is en proactief werkt. Met zijn enthousiasme probeert hij ook balans in Keerpunt74 te brengen en daarmee het imago van alleen een Bergse partij weg te nemen.
Als specifieke aandachtspunten ziet hij naast zijn financiƫle kennis en ervaring ook een rol weggelegd in milieu- en toeristische aangelegenheden.

Rens Gamers

Lijstnummer: 8