Een lokale ondernemer op de kieslijst betekent natuurlijk kennis van het ondernemersklimaat in onze gemeente. Senna is ambitieus en wil graag meer betrokken raken bij alles wat in haar woongemeente gebeurd. Ze is geboren en getogen in Raamsdonksveer en is hier erg mee verbonden. Waarom zij voor Keerpunt heeft gekozen? Na een eerste gesprek voelde het vertrouwd en was er een thuisgevoel gecreëerd. Ze heeft bij Keerpunt een gezellige club mensen leren kennen die met respect met elkaar in debat gaan en de problemen van onze gemeente kunnen bespreken.

Mede door haar ondernemerschap (bootverhuur ’t Bevertje) heeft Senna veel kennis van social media en gaat zich mede daardoor inzetten op de PR van de partij. Ze is een doorpakker, niet kletsen maar gewoon de handen uit de mouwen, werken dus.

Met haar kennis en ervaring zal Senna zich vooral gaan richten op de nieuwe verkiezingscampagne die mag leiden tot een positieve verkiezingsuitslag. Na de verkiezingen zal zij de nodige ondersteuning aan de fractie gaan bieden waarmee Keerpunt met regelmaat van zich in de pers zal laten horen. Met Senna heeft Keerpunt deskundigheid en ondernemerschap in huis gehaald die trouw en sociaal is ingesteld.
Senna is terug te vinden op plaats 13 van de lijst.

Senna Stevens

Lijstnummer: 13